RALLY UITZETTEN

Home

WIJ ZETTEN UW RALLY UIT

Nu komen wij in beeld. Geheel in samenspraak met u zetten we een route uit voor de autorally en maken een routeboek. De route kan heel makkelijk zijn met bijvoorbeeld foto's. Of juist heel moeilijk, voor echte rally cracks. Aan u de keuze.

De rit kan bijvoorbeeld over de mooiste wegen leiden of langs voor u memorabele locaties. Of juist enkele spannende rondes over het circuit als onderbereking. De af te leggen afstand voor de toerrit en de tijd daarvoor beinvloeden de mogelijkheden. Daarom zitten we graag met u in een vroegtijdig stadium met u om tafel.HET PRIJSKAARTJE

Rallies zijn zeer divers. De lengte, de locatie, de moeilijkheidsgraad. De opties zijn haast eindeloos. Wat doet u en wat doen wij? Dit alles heeft invloed op de prijs.

We kunnen bijvoorbeeld enkel de route uitzetten. U controleert deze zelf en bedenkt vragen en opdrachten. Of heeft u liever dat wij een gecontroleerde rit met routeboek aanleveren en de dag begeleiden. Ook dat kan. Graag bespreken we de mogelijkheden met u.

In de slider ziet u voorbeelden van routeboeken.

SFEER IMPRESSIE

INFORMATIE

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail voor meer informatie en een offerte naar maarten@dutchrallyevents.nl
of bel +31(0)624266590 (Maarten van Lith).

email

Home